Hírek, tanácsok
1 | 2 | 3 | 4
2005-09-19
A szülõk idõssé válását sokan csak nagyon nehezen képesek feldolgozni. Valóban, furcsa, és néha bizony szomorú megtapasztalni, hogy a szerepek lassan felcserélõdtek: azok, akik annak idején mindent megtettek értünk, elindítottak bennünket az életbe, most a mi segítségünkre szorulnak. Pedig egyszer eljön az idõ, amikor meg kell mutatnunk, hogy számíthatnak ránk.
2005-09-03
A daganatos és az érrendszeri betegségekre igaz az, hogy szûréssel korai stádiumban (sok esetben még a betegség kialakulása elõtt!) felismerhetõk - ez pedig javítja a felépülés, a teljes gyógyulás esélyét. Nem beszélve arról, hogy a gyógykezelés költségeit is nagyban befolyásolja életmódunk, és nem utolsó sorban az, hogy mennyire élünk a szûrõvizsgálatok adta lehetõségekkel.
2005-08-12
Aki mellett dohányoznak, maga is megszívja Bár nagy elõrelépések történtek az ártatlanok védelmében, többek közt a nyilvános helyeken történõ dohányzás megtiltásával, mégis sokan vannak, akik kénytelenek úgy dohányozni, hogy közben rá sem gyújtanak.
2005-07-20
Bármelyik gyerek kísértésbe eshet, hogy kipróbálja a drogokat, függetlenül attól, milyen a családi háttere, milyen iskolába jár vagy éppen mennyire intelligens.
2005-04-13
Nem elég, ha sok zöldséget, gyümölcsöt eszünk és kerüljük a zsíros ételek fogyasztását. Vannak az egészséges táplálkozásnak további olyan alapszabályai, melyek követésére és betartására lehetõség szerint törekedni kell.
Ezeket gyûjtöttük most egy csokorba, hogy segítséget adjunk a megfelelõ étrend kialakításához.
1 | 2 | 3 | 4