Testünk működése
   
 1 | 2 | 3
2011-02-07
Bár a tejfog nem maradandó, mégis figyelmet kell fordítani ápolására, hiszen állapota hatással van a késõbbi fogakra.
2011-02-07
Ha az immunrendszer legyengül és nem reagál kellõképpen a külsõ vagy belsõ ellenségre, akkor megbetegszünk. A másik lehetõség, hogy az immunrendszer túl erõsen reagál egy - voltaképpen ártalmatlan - külsõ hatásra. Ilyenkor a szervezet válaszreakciója veszélyesebb, mint maga a kiváltó hatás. Ezt nevezzük allergiának.
2011-02-07
Vitaminozott tej, probiotikus joghurt, koleszterinmentes margarin - ezek az "egészséges" élelmiszerek egyre több helyen kaphatók. Milyenek valójában ezek az új termékek, amelyek olykor még a gyógytermékekkel is versenyre kelnek? Tényleg egészségünket szolgálják? Új fogyasztói igényeket elégítenek ki?
2011-02-07
A kisgyermekek számára ugyanúgy fontos a fogmosás, mint a felnõtteknek, ám néha nehéz rávenni õket. Sokan úgy tartják: a kisgyerek számára a fogmosást játékossá kell tenni.
2011-02-07
A kiegyensúlyozott táplálkozás jelentõsen befolyásolhatja az egészségi állapotot. Nagyban hozzájárulhat számos betegség megjelenésének és kifejlõdésének a megelõzéséhez vagy késleltetéséhez. Az alábbiakban ön az ilyen gyógyító diétákról kap képet.
   
 1 | 2 | 3