Testünk működése
1 | 2 | 3
2011-02-07
A jó megjelenés és a kellemes közérzet egyik titka az ápolt fogsor, melynek elengedhetetlen feltétele a gondos szájápolás és a rendszeres fogorvosi ellenõrzés. A fogmosáshoz használt eszközök és anyagok választékában mindenki megtalálhatja az egyéni igényeinek leginkább megfelelõt.
2011-02-07
A fogmosáskor fellépõ ínyvérzés sokakban azt a téves képzetet kelti, hogy jobb kímélni és nem mosni a vérzõ ínyt. Ez ahhoz vezet, hogy a lepedék a fogakon marad, és melegágya lesz a károsító baktériumoknak.
2011-02-07
Nem az a baj, ha valaki - a csinosabb külsõ érdekében - meg szeretne szabadulni pár kilótól, hanem az, ha átgondolatlanul fog a diétába. A tartós súlycsökkenést biztosító, egészséges fogyókúra során biztosítanunk kell szervezetünk számára bizonyos nélkülözhetetlen tápanyagokat.
2006-02-05
Nemcsak gyógyvízzel és termálvízzel lehet gyógyítani, hanem sima vízzel is. Sebastian Kneipp, a nagy német természetgyógyász a XIX. században így fogalmazott: "Ez a gyógyítás igazi mûvészete, se túl sokat, se túl gyakran, mindent a maga idejében."
2005-09-20
Darázsderékról, lapos hasról álmodik? Nyugtassa meg magát! Igenis, lehetséges fokokat visszaállítania a derékövön. Viselhet szûk szoknyát, nadrágot és strechpólót, ha elolvassa és megfogadja csokorba gyûjtött tanácsainkat.
1 | 2 | 3